שמן הקוקוס מכיל שומן רווי צמחי ולכן הוא עמיד לחום ובטוח יותר לשימוש בחימום מכל שמן צמחי בלתי רווי. חומצות השומן של שמן הקוקס מורכבות משרשרת מולקולארית בינונית ולכן חודרות בקלות לתוך התאים ואינן שוקעות בכלי הדם.
קרא עודתמיד טוב שיש על האש או במקרר סיר אורז, שניתן להשתמש בו כמצע טוב לתבשילים שונים.
קרא עודבישול בטכניקת האידוי מאוד מהיר ופשוט, יחד עם זאת, שומר על מירב הערכים התזונתיים של הירקות.
קרא עודפשוט וטעים. כדאי לאפות ללא שמן ולהוסיף רק לפני ההגשה.
קרא עודמנה מנצחת!
קרא עודכוסמת היא דגן מאוד מזין, בעל ערך גליקמי נמוך יחסית ואינה מכילה גלוטן.
קרא עודאין כמו להתכנס סביב סיר של חמין, שיוצא אחרי לילה מהתנור, כשקר וגשום בחוץ.
קרא עוד