תמרים יבשים, הם בעלי אינדקס גליקמי גבוהה מאוד, לעומת זאת האגוזים הם בעלי אינקס גליקמי נמוך מאוד, כך שהשילוב ביניהם מאזן את העומס הגליקמי.
קרא עודמתכון לחובבי החלבה.
קרא עודקקאו נא מכיל נוגדי חמצון עוצמתיים במיוחד. השילוב של שבבי הקקאו עם המתיקות של התמרים נותן מענה מושלם לצורך בשוקולד.
קרא עודבקינמון יש מתיקות טבעית ויחד עם זאת הוא מוריד את העומס הגליקמי ומשפר את תפקוד האינסולין בהכנסת סוכר לתאים.
קרא עודמתכון שאין פשוט ממנו וכמה שהוא פשוט ככה הוא טעים.
קרא עודמעולה לארוחת בוקר או ערב עם יוגורט עיזים או משקה חלב צמחי או פשוט ככה בלי כלום, כנשנוש טעים במיוחד בין הארוחות. זהירות ממכר!
קרא עודמתאים מאוד כחטיף אנרגיה לפני או אחרי פעילות גופנית מאומצת ועובד מצויין גם כעוגת יומולדת מהודרת.
קרא עודאיך לא חשבו על זה קודם? שילוב מהמם בין אבוקדו, תמרים וקקאו הופך למעדן שוקולד נפלא!
קרא עוד