אין כמו ניחוח של לחם חם, שהופך את הבית למקום, שתמיד רוצים לחזור אליו. בסדנה זו לומדים אודות סוד הקסם, שבהכנת לחם איכותי, מקמחים מלאים, על בסיס מחמצת שאור טבעית, יחד עם ממרחים ומטבלים, שמשלימים את החוויה. הסדנה כוללת מפגש בודד, בן שלוש שעות.
בואו ליהנות מחוויה מתוקה ומרעננת לימי הקיץ החמים. סדנה להכנת קרטיבים טעימים ובריאים, על בסיס פירות טבעיים. פעילות כיפית, משותפת להורים וילדים, לסיום החופש הגדול. הסדנה כוללת מפגש בודד בן שעתיים.
הנחלת הרגלי תזונה בריאים לילדים, מניחה את היסודות לכל מהלך חייהם בהמשך. סדנה זו מעניקה כלים, שיסייעו לך להזין את ילדיך בצורה ראויה. מדובר במשימה חשובה, שמצריכה הרבה יצירתיות, סבלנות ואורך רוח, אבל אין ספק, שהמאמץ משתלם!!! הסדנה כוללת מפגש בודד, בן שלוש וחצי שעות.
סדנה להכנת שייקים של בריאות בקלי קלות. שייקים טבעיים זאת דרך נהדרת לפתוח את היום, להרוות את הגוף לאחר אימון או להתרענן בימים חמים. הסדנא כוללת מפגש בודד, בן שעה וחצי.
רוצים לבשל בריא ואין לכם מושג איך?... מוזמנים להשתתף בסדנה, הפותחת את השער לעולם התזונה הבריאה, דרך הכנת מתכונים פשוטים וטעימים להפליא, בטכניקות בישול בריאות. הסדנה כוללת מפגש בודד, בן שלוש וחצי שעות.
איך משלבים תזונה בריאה באורח החיים התובעני, שמכתיב העידן המודרני? מוזמנים לסדנה, שמעלה את המודעות לבחירה במזון בריא ומעניקה, מגוון כלים מעשיים, להתנהלות. הסדנה כוללת ארבעה מפגשים, משך כל מפגש, כשעה וחצי, המפגשים מתקיימים אחת לשבוע.
בסדנה זו מתוודעים אל נפלאות המטבח האסיאתי. מכירים ולומדים לעבוד עם חומרי גלם אופייניים כגון; אצות ואטריות מסוגים שונים, פטריות מיובשות, טופו, מיסו, ווסאבי ורטבים בניחוח אסיאתי, מתנסים בשיטות בישול ייחודיות ובעיקר ניהנים מחוויה של בישול בכיף. הסדנה כוללת מפגש בודד, בן שלוש וחצי שעות.
בא לכם להרגיש קלילים, מלאי חיוניות, אנרגיה, שמחת חיים... ואולי גם להוריד כמה קילוגרמים מיותרים ממשקלכם? זה הזמן לבצע תהליך ניקוי רעלים מרענן, על בסיס שייקים ירוקים ובמקביל, ללמוד להזין את הגוף, בצורה ראויה, בכל רכיבי המזון החיוניים. תהליך הניקוי ילווה ב 4 מפגשים קבוצתיים בני שעתיים, אחת לשבוע, יחד עם תמיכה אישית, בעת הצורך.
מוזמנים לצאת לטבע, להכיר את העולם הקסום של צמחי המאכל, שגדלים לאורך השבילים ביער או בשדה הבר הפתוח, לטייל, ללקט ולבשל באזור יערות הכרמל וליהנות מחוויה, שמרחיבה את הדעת ומעוררת את החושים. יוצאים בשעות הבוקר וחוזרים בשעות אחה"צ.
אם יש לך צורך בעזרה בבניית מטבח בריא, ביישום טכניקות בישול בריאות והתנסות במגוון מתכונים בריאים וטעימים..., זה הזמן לפרגן לעצמך סדנה פרטית במיוחד עבורך. המפגשים יכולים להתקיים במטבח של ורד או במטבח הפרטי שלך. משך כל מפגש - כשלוש וחצי שעות.