בסדנה זו מתוודעים אל נפלאות המטבח האסיאתי. מכירים ולומדים לעבוד עם חומרי גלם אופייניים כגון; אצות ואטריות מסוגים שונים, פטריות מיובשות, טופו, מיסו, ווסאבי ורטבים בניחוח אסיאתי, מתנסים בשיטות בישול ייחודיות ובעיקר ניהנים מחוויה של בישול בכיף. הסדנה כוללת מפגש בודד, בן שלוש וחצי שעות.
מה בסדנה:
- מגלגלים סושי על בסיס של אורז מלא.
- מכינים מרק מיסו (הוורסיה הבריאה למרק נמס בכוס)
- מכינים סלטים ברטבים אסיאתיים.
- מכינים קינוח משעועית שחורה.
- נהנים מארוחה אסיאתית קלילה וטעימה להפליא.
הסדנה כוללת מפגש בודד, בן שלוש וחצי שעות
מחיר להשתתפות בסדנה: 250 ש"ח
* ניתן לקבוע מועדים נוספים בתיאום עם ורד.
* הסדנא תתקיים בהרשמה של מינימום 5 משתתפים.
* קבוצות מאורגנות, חברות וארגונים יזוכו בהנחה של 10% מהמחיר הנקוב.
* מטופלים של ורד יזכו להנחה של 20% מהמחיר הנקוב.