רכיבים:
2 בצלים גדולים קצוצים
2 כפות שמן זית + 6 כפות מים
5 קישואים מגוררים בפומפייה גסה
(ניתן לשתמש בקישואים מכל הסוגים)
זר פטרוזיליה קצוצה
כוס קמח כוסמין
*אם מעוניינים במתצכון נטול גלוטן, ניתן להמיר לקמח טף.
3 ביצי חופש אורגניות
כפית אבקת אפיה אורגנית נטולת פוספטים
1/2 כפית בהרט
כפית מלח דק
מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מעבירים את הבצלים הקצוצים למחבת, מוסיפים את התבלינים,
מוסיפים כף שמן זית + 3 כפות מים מדליקים אש בגובה בינוני ומערבבים עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים עוד כף שמן זית ועוד 3 כפות מים ומוסיפים את הקישואים המגוררים למחבת.
מבשלים ומערבבים, עד שרוב הנוזלים מתאדים.
משמנים ומקמחים תבנית בגודל מתאים מעבירים את התערובת לתבנית ומשטיחים אותה.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם ל 1800 למשך כ - 45 דקות או עד להזהבה.