מרכיבים:
6 גזרים גדולים
2 סלקים בינוניים
* ניתן להוסיף שורשים נוספים כגון; קולורבי / לפת / צנון...
חופן עלי נענע
מרכיבי הרוטב:
5 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
מיץ סחוט מלימון אחד
מלח לפי הטעם
אופן הכנה:
מגוררים את הגזר וסלק בפומפיה ידנית / מעבד מזון / ומעבירים לקערת הגשה.
מפרידים את עלי הנענע מהגבעולים וחותכים לרצועות דקיקות.
מכינים את הרוטב בכלי נפרד / צנצנת. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
יוצקים את הרוטב, ממש לפני ההגשה ומערבבים היטב.
מתקנים טעמים במידת הצורך.