מרכיבים:
1 קוביית טופו במרקם רך (מסויה אורגנית, שלא הונדסה גנטית)
1חב' המכילה 100 גר' ערמונים בוואקום (ללא חומרים משמרים)
2 - 3 שיני שום כתושות
2 - 3 כפיות ג'ינג'ר מגורד
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
* לרגישים לגלוטן קיים רוטב סוייה ללא גלוטן
* לבעלי ייתר לחץ דם יש רוטב סויה דל נתרן
* יש לוודא שהרוטב אינו מכיל חומרים משמרים (מומלץ רוטב TAMARI)
2 כפות סילאן
מעט שמן סומסום
כפית זרעי סומסום שחור
כמה גבעולי עירית קצוצה / בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים למעבד המזון עד לקבלת מרקם אחיד.
מאזנים את הטעמים לפי הצורך (הצלחת המתכון תלויה באיזון בין המתיקות והמליחות).
הצעת הגשה:
מעבירים לצלחת הגשה עמוקה מעט, יוצרים גומה עגולה ומזליפים מעט שמן סומסום
מפזרים עירית קצוצה ומעט זרעי סומסום שחור.